voedingssupplementen

Een voedingssupplement is een voedingsmiddel dat bedoeld is als aanvulling op de normale voeding. Het is, volgens de wet, een geconcentreerde bron van één of meerdere vitaminen, mineralen of andere nutriënten met een voedingskundig of fysiologisch effect.[1] Meestal worden voedingssupplementen met het doel van gezondheidsbevordering gebruikt, deze werking is echter niet altijd wetenschappelijk bewezen. Mede daarom staat op alle voedingssupplementen in Nederland en België een etiketvermelding waarin er op wordt gewezen dat voedingssupplementen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding mogen worden gebruikt (Bron : Wikipedia)

 

Maar hoe gezond en gebalanceerd we ook eten, er kan toch een tekort aan vitaminen, mineralen, gezonde vetten of andere levensnoodzakelijke voedingsstoffen ontstaan.  Bijvoorbeeld door grote drukte, slaapgebrek, stress, erfelijke factoren,…

Dit kan leiden tot fysieke, geestelijke of emotionele klachten, variërend van ‘niet zo lekker in je vel zitten’ tot echt ziek zijn. Misschien raadde uw arts of therapeut u aan bepaalde supplementen in te nemen ?  Wij leggen u graag uit hoe deze producten werken en wat ze precies doen in het lichaam.

Of misschien voelt u zich niet zo lekker en vermoedt u dat een tekort daar de oorzaak van is ?  Wij gaan met u op zoek naar het gepaste supplement.  Bij ergere gezondheidsklachten kunnen wij u doorverwijzen naar een gespecialiseerd hulpverlener, die dan samen met u de oorzaak onderzoekt.

Omdat we over de kwaliteit van onze producten geen compromis sluiten, werken we met een selecte groep van leveranciers :

                   

Klik op afbeelding om website te openen

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470