Bruggenbouwer

"Wat doe jij eigenlijk ?" is de vraag die mij zeer regelmatig gesteld wordt. 

Ja, wat doe ik eigenlijk ?  "Ik run een bio-apotheek," is dan zo'n beetje mijn standaard antwoord.  "Ik reik jou natuurlijke oplossingen aan bij gezondheidsproblemen."  Klinkt een beetje vaag, niet ?  Daarvoor kan je ook terecht bij dokter Google.

Een fijn gesprek met één van mijn klanten bracht me enkele weken geleden volgende boodschap.  Hij zei : " Jij vormt een brug."  De brug tussen twee werelden, tussen de kennis van de genezende kracht van de natuur en het rationeel plaatsen daarvan in een wetenschappelijke context.  De brug tussen wat wij noemen 'klassieke' geneeskunde en complementaire geneeswijzen.  De vertaling daarvan voor jou van het ene naar het andere.

Een brug.  Wat een fijn idee is dat.  En laat me nu net heel erg van bruggenbouwers houden.  Zij zorgen voor verbinding, daar waar eerst enkel afscheiding was.

In Sinaai hebben we ook een brug gebouwd.  Nee, niet letterlijk natuurlijk.  Het laatste stukje asfalt dat nodig was om de Dries te bereiken is gegoten.  Zo is er terug verbinding met jou.

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470