Getuigenis

 

Onderstaande nieuwsbrief vond ik terug in mijn oude doos.  Het blijft een pakkend verhaal.

Soms denk ik dat mijn leven in de apotheek zo eenvoudig was.  Een pijnstiller tegen de pijn, hoest stilleggen bij verkoudheid, een voorschrift uitvoeren. Het nu mee op zoek gaan met mijn klanten, het luisteren naar hun verhaal, samen met hen de vertwijfeling voelen...  Het vergt zoveel meer energie.  En toch krijg ik die energie in 100-voud terug, in dankbaarheid, in vreugde.  En af en toe ben ik mee getuige van een mirakel, zoals blijkt uit de getuigenis van deze vrouw : 

Weken , maanden, jaren vliegen voorbij. 33 jaar, dromend en sterk verlangend naar een broer of zus voor onze dochter,...  En dan volgde de diagnose vervroegde menopauze. Na tal van onderzoeken, medicatie, stimulatie,... bleek een eigen kindje niet meer mogelijk. Na de rollercoaster van alles wat met eiceldonatie te maken heeft, volgde opnieuw een ijskoude douche. Ook dat bleek niet te lukken. Alle medicatie meer dan beu namen we Maya in vertrouwen en vroegen we of er natuurlijke hulp bestond. Na opzoekwerk en overleg adviseerde ze ons een natuurlijk product. Een paar maanden later ontstond uit het niets een normale cyclus, dus kans op een zwangerschap. Om een lang verhaal kort te maken : wij zijn ondertussen de gelukkige ouders van een supertrotse grote zus en een gezond zoontje van 6 maand. Men kan dit allemaal toeval noemen maar feit is dat ik me veel beter voelde door gebruik van de natuurlijke producten. Bedankt Maya voor het vertrouwen, luisterend oor en opzoekwerk! Ook een merci voor onze gynaecoloog die mee geloofde in ons verhaal en durfde de klassieke geneeskunde los te laten.

Kleine L. vierde intussen zijn derde verjaardag.   Het inzetten van natuurlijke middelen, soms gecombineerd met andere complementaire geneeswijzen - zoals vb. acupunctuur - heeft intussen meerdere kinderwensen in vervulling doen gaan.  Mirakels beloven we niet, maar ben je echt zeker dat je de hoop wil opgeven ?

 

 

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470