Hartverwarmend

Een paar jaar geleden was ik betrokken bij de organisatie van een benefiet voor Music for Life.  Het is een fijne herinnering aan enthousiaste mensen die allemaal samen de handen uit de mouwen staken voor het goede doel.  

Anderzijds bracht het ook wel confrontatie met zich mee.  Zo belde ik op een dag een aantal mogelijke sponsors op om materialen te voorzien voor het evenement.  Eén van die mensen antwoordde bot dat hij genoeg had van al die zakkenvullerij voor het goede doel.  Helemaal verontwaardigd vertelde ik het voorval aan dochter Flore.  "Alsof ik hier rijk van zou worden," zei ik.  "Ja mama, dat is ook zo.  Je wordt hier heel rijk van.  Rijk aan ervaringen, nieuwe mensen die je leert kennen, dingen die je leert."  Bingo. De wijsheid van de jeugd.

Sindsdien voelt de Warmste Week nog steeds hartverwarmend aan.  Met warme mensen die het opnemen voor de ander in nood.  Die plezier beleven aan en blij en gelukkig worden van het helpen.  En die er veel van leren.  Ook dat maakt ons gezond(er).

Ik deel graag met jou een fijne warme tijd, en een warm Feest van het Licht.

Welkom !

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470