Onder het licht van de maan

 

Lieve bezoeker,

Vanmorgen hoorde ik "Kiss me" tijdens het afruimen van de tafel.  De zwierige melodie van het accordeon neemt me al de hele dag mee naar buiten, onder het licht van de maan.  Naar onbewust, onbezorgd en speels genieten.  Naar blij en vreugdevol bewegen.  Tot ik plots stil sta, héél bewust het moment op me in laat werken en mijn hele lichaam voel bruisen van leven.  Een kus op mijn ziel.

Ik weet het, en jij weet het ook al langer.  Ik heb veel fantasie.  Het maakt me een zeer gelukkige vrouw.  Al wat ik nodig heb zijn een paar tonen uit een lied en mijn rijke geest om me te laten thuiskomen bij mezelf; om warmte, liefde en geluk te brengen.

En dat laat ik graag stromen naar jou, mijn lieve klant.  Voor een mooi, en samen gezond en liefdevol 2020 !

Welkom !

 

INFOSESSIES AROMATHERAPIE

Aromatherapie en 'omgaan met emoties' zijn - sinds ik vorig jaar eindelijk zwichtte voor dat onderwerp - een passie voor me geworden.  Na jarenlange ervaring met het zuiver wetenschappelijke en geneeskundige aspect van aromatherapie, heb ik me eindelijk overgegeven aan het meer 'ongrijpbare', het meer gevoelsmatige aspect ervan.

En wat blijkt ? Ook hier vindt de wetenschap haar pad.  Van etherische oliën is al langer geweten dat ze inwerken op de hersenen; dat ze stresswerend werken, of de concentratie verhogen. Er lopen op dit moment steeds meer studies over de inwerking van geuren op ons emotionele brein.  Geuren kunnen als het ware ingezet worden om meer positieve beleving uit te lokken in de hersenen, wat dan weer een positieve invloed heeft op onze gezondheid.  Vooral indien je het gevoel hebt dat emoties (van jezelf of van anderen) jou hinderen in je leven, kan ondersteuning gewenst zijn.

Wat mag je verwachten ? 

  • We bekijken hoé geur precies kan inwerken op ons brein.
  • We bespreken hoe we in grote lijnen kunnen herkennen wat het effect van een etherische olie zou kunnen zijn, bij enkele oliën gaan we meer in detail.
  • Hoe werken de d'Orelia geuren en wat zijn hun specifieke thema's ?
  • Een kortingsbon van 20% bij aankoop van d'Orelia producten
  • Tasje koffie/thee staat voor je klaar bij ontvangst

Wanneer ? 

  • Dinsdag 18 februari, 20-22 u
  • óf Maandag 23 maart, 14-16 u 

Waar ? Dries 16, Sinaai (bij een groter aantal inschrijvingen verhuizen we naar de overkant van de Dries)

Kostprijs : € 20 pp, over te schrijven op BE35 7370 4145 7237

Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 03 722 06 66, mits we je betaling op bovenstaand rekeningnummer ontvangen. 

 

INFOSESSIE GEMMOTHERAPIE

Wie hem al aan het woord hoorde, weet dat Dirk een bevlogen spreker is wanneer het over zijn passie - de gemmotherapie - gaat.

Dirk De Bock geeft op deze avond een inleiding tot de gemmotherapie.  Meer bepaald over het inzetten van gemmotherapie bij burn-out, CVS, fibromyalgie...

Inbegrepen : Boek 'Gemmotherapie' geschreven door Dirk twv 5 EUR, tasje koffie/thee bij ontvangst.

Wanneer ? Donderdag 12 maart , 20-22 u

Waar ? Gemeentehuis Sinaai, Dorpshuis (Dries, aan de overkant van het plein, recht tegenover Maya's Natuurhuys)

Kostprijs :  € 15 pp, over te schrijven op BE35 7370 4145 7237

Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 03 722 06 66, mits we je betaling op bovenstaand rekeningnummer ontvangen.  

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470