Prioriteiten stellen

De karren van één van de twee fantastische ijssalons die Sint-Niklaas rijk is, rijden vanaf volgende week terug uit.  Enkele weken vroeger dan gepland.  Het salon moet sluiten ?  Dan bezorgen we gewoon aan huis...

Mijn favoriete leverancier van maaltijdboxen aan huis - het Gentse Foodbag - heeft al laten weten dat mijn maaltijden volgende week netjes op schema worden geleverd.  Geen overvolle wachtrijen tussen de hamsteraars in de supermarkt voor mij.  Een heerlijke box vol verse ingrediënten zonder stress <3<3

Denkt jouw brein in termen van "oei... dat en dat kan voorlopig niet meer"?  Of denkt het - net als mijn brein - in mogelijkheden ?  Mogelijkheid tot meer quality time voor je gezin ?  Tot meer me-time om jezelf te verzorgen ?  Tot meer tijd voor wat bezinning... wat zijn mijn prioriteiten ?  Waar wil ik mijn tijd aan besteden ?  Niet omdat mijn baas of kinderen of ouders of partner dat van me willen.  Maar omdat IK dat wil.  Wat zijn NU, op dit moment, de mogelijkheden die het leven me biedt ?

Er zijn ook mogelijkheden om jezelf heruit te vinden.  Wat doe ik onder normale omstandigheden telkens opnieuw ?  Corona-voor-de-deur vraagt jou of het ook anders kan.

Volgens mij komen we hier met z'n allen sterker, wijzer, en gelukkiger uit, zolang we ook het positieve van de hele situatie kunnen zien.

Zie jij dat niet direct zo ?  Wij helpen je graag op weg !

Welkom !

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470