Over ons

Vanuit deze bioapotheek wil ik jou inspireren om bewuster om te gaan met je gezondheid, met je leven.  Omdat ik niet geloof in tégen iets zijn, maar wel in samenwerken - met 'a different point of view'.  

Ik geloof dat je pas bewust kan kiezen als je de dingen kan bekijken vanuit verschillende invalshoeken.  En dus geloof ik in de krachtige samenwerking tussen wetenschap en natuur, tussen geest en lichaam.  Tussen jou en mij.

Waarop kan je rekenen bij je bezoek ?

  • iemand die écht naar je luistert
  • een snuistertocht doorheen onze 'feel-good' artikelen : kaartjes met inspirerende teksten, hippe make-up, geurende artikelen voor je badritueel...
  • een hoop tips en advies om je gezondheidsprobleem (lichamelijk en/of emotioneel) bij de wortel aan te pakken 
  • géén mirakels : we starten bij de voornaamste klacht(en) en proberen daar op vrij korte termijn een antwoord op te bieden
  • Heb je het gevoel op één of andere manier helemaal vast te zitten ?  Neem dan ook een kijkje op de pagina 'coachings'.  We werken ook graag en veel samen met artsen, osteopaten en andere hulpverleners.

En wie ben 'ik' ?  Ik, dat is de onverbeterlijke optimist (met het ouder worden gelukkig ook wat meer realist), apotheker, aromatherapeut, trotse mama van drie (grote) meiden.  Ik, die het leven dolgraag wil controleren en sturen.  Helaas - of gelukkig maar - heeft het leven zelf daar soms een heel andere kijk op.  En dus probeer ik - nu ik het eindelijk door heb na 47 jaar ! - het leven te nemen zoals het komt en los te laten.  Al laat ik één ding niet los : mijn brandend verlangen om jou te inspireren om kracht en energie in jezelf te vinden. (zie Filosofie)

 NEEM BESLIST  EENS EEN  KIJKJE IN ONZE WINKEL

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470